top of page

Ett litet steg är också ett steg

När jag ska berätta vad Tweed Kommunikation är för något och vad vi gör så skulle jag kunna säga att vi är en reklambyrå, eller att vi är en konsultfirma inom reklam och marknadsföring.  Oavsett så skulle du förmodligen tänka, att det har jag inte råd med. Och det innan vi ens har pratat om pengar alls. Men har man en marknadsföringsbudget på noll kronor så är allt dyrt. Och nedprioriterat.

        Men vissa saker behövs för att man ska kunna sälja sin produkt. Någonstans i början på det där lilla företaget, så var den där förpackningsmaskinen på tok för dyr och nedprioriterad. Det gick väl bra att packa i vanliga påsar, för hand?

       Plötsligt en dag så vågade någon ta steget, vågade satsa på den där investeringen som gjorde att betydligt fler av den fina produkten kunde lämna fabriken, gården, mejeriet för att spridas bland fler konsumenter, många fler.

       Tweed Kommunikation är det där trappsteget som får dig att tveka men som också kan få dig att våga ta ett steg till. Ett steg som du någonstans vet att du måste ta.

       Det behöver inte vara ett stort eller ett högt steg. Men det är ett steg som kan följas av fler små steg. Och det är det som är det viktiga, att inte stå stilla.

       När man väl har sett hur lite som krävs för att göra stor skillnad så är den vanligaste frågan: Varför gjorde vi inte det här från första början?

       Vad kan jag göra för dig och ditt företag, förutom att skapa förtroendet som förenklar det där första steget? Jo, jag kan skapa grunden för er att stå på, en plattform som definierar ditt varumärke, som blir din kartbok och rättesnöre som hjälper dig att ta ett litet steg till. Och ett till.

bottom of page